top of page
ADNO_knapp_294x130-pix76_c945f5ea58f8efee6fc94695c8885686_07e27679f1f0047499bf69b25f470e23

FLOW har aktivt avstand fra doping. Antidoping Norge har utviklet et opplæringsprogram som skal bidra til å forebygge og bekjempe bruk av doping på treningssentre. Alle personlige trenere hos FLOW har gjennomført programmet, og våre sentre er antidoping-sertifiserte.

Bruk av dopingmidler er helseskadelig og kan medføre aggressiv og truende atferd. FLOW praktiserer nulltoleranse når det gjelder bruk av dopingmidler. Vi jobber daglig med å forhindre at medlemmene våre bruker doping.

Les mer om Antidoping Norge.

Har du spørsmål om doping? Dopingtelefonen er en gratis og anonym informasjonstjeneste for alle som har spørsmål om doping. Tjenesten er et tiltak i regi av Hormonlaboratoriet ved Oslo Universitetssykehus og finansieres av Helse- og omsorgsdepartementet.

Les mer om Dopingtelefonen.

Mistenker du noen av medlemmene våre? Fatter du mistanke om at et FLOW-medlem bruker doping, ber vi deg notere tidspunktet medlemmet besøkte senteret, slik at vi kan følge opp. Henvendelsen din vil bli behandlet anonymt.

Den eller de vi har grunn til å tro at bruker dopingmidler vil bli innkalt til samtale. I den forbindelse kan vi be om avleggelse av dopingtest. Positiv test eller annet som styrker mistanken vil resultere i umiddelbar avslutning av medlemskapet hos FLOW

Dersom du har mistanke om dopingbruk, kontakt oss via e-post eller telefon. 

bottom of page