top of page

Om Flow Fitness

I første etasje i Flo Gården har Flow Fitness skapt et treningsstudio med gode fasiliteter. Her kan du egentrene og booke time med våre dyktige personlig trenere. 

 

 

Flow Fitness sørger for at du får all den motivasjonen du trenger for å få bli en enda bedre utgave av deg selv. 
Kom innom for en omvisning og et treningstilbud tilpasset deg og dine forutsetninger. 

IMG_2293 2.JPG

Konseptet: 
 

Velkommen til Flow Fitness – Ditt Personlige Treningsstudio

Vi skapte Flow Fitness fordi vi følte behovet for et privat senter der du kan komme og gå som om det er ditt eget personlige treningsrike, delt med maksimalt 150 andre personer. Hos oss får du oppleve trening i ditt eget tempo, med en unik følelse av eierskap.

Hos Flow Fitness har vi designet et treningsstudio der du vanligvis kan trene helt alene, omgitt av et inspirerende miljø. Her kan du skru på din egen musikk gjennom høyttalerne, skape den perfekte lydkulissen for dine treningsøkter. Vi tror på at treningsopplevelsen bør være personlig og tilpasset deg.

Våre lekre garderober er utstyrt med produkter fra Rituals, slik at du kan avslutte treningsøkten med en ekstra følelse av velvære. Etterpå kan du nyte et kokende varmt badstuopphold som belønning for innsatsen. Vi har også rikelig med skap der du trygt kan oppbevare dine personlige eiendeler mens du trener.

For å gjøre opplevelsen enda mer sømløs, har vi valgt å kvitte oss med fysiske kort og integrert nøkkelkortet i vår praktiske app. Nå kan du enkelt få tilgang til treningsområdet ved hjelp av mobilen din, og du trenger ikke lenger bekymre deg for å miste treningskortet ditt.

Hos Flow Fitness tilbyr vi ulike medlemskap, fra de uten binding for total fleksibilitet, til 12-måneders binding for de som søker langsiktige treningsmål. Vi er dedikert til å gi deg den beste treningsopplevelsen, skreddersydd for dine behov og mål. Velkommen til ditt personlige treningsunivers – velkommen til Flow Fitness!

Hvorfor velge Flow Fitness Stryn?
 

Å velge Flow Fitness kan være et klokt valg av flere grunner, avhengig av hva du verdsetter i et treningsstudio. Her er noen grunner til hvorfor Flow Fitness kan være det rette valget for deg:

1. **Privat og Personlig Atmosfære:**
   Flow Fitness gir deg muligheten til å trene i et privat miljø. Med et begrenset antall medlemmer, kan du oppleve en mer personlig atmosfære der du føler deg komfortabel og fokusert på dine egne treningsmål.

2. **Alenetrening med Egen Musikk:**
   Studioet gir deg friheten til å trene helt alene, og du kan til og med skru på din egen musikk gjennom høyttalerne. Dette gir deg muligheten til å skape ditt eget treningsmiljø og gjøre øktene mer motiverende.

3. **Luksuriøse Garderober med Rituals-produkter:**
   Flow Fitness setter en ekstraordinær standard med lekre garderober utstyrt med produkter fra Rituals. Etter en intens treningsøkt kan du nyte avslappende øyeblikk med førsteklasses pleieprodukter.

4. **Belønning med Badstueopplevelse:**
   Etter trening kan du unne deg selv en kokende varm badstueopplevelse. Dette bidrar ikke bare til å lindre muskelspenninger, men gir også en ekstra belønning for din innsats.

5. **Praktiske Lagringsløsninger:**
   Med rikelig med skap har du trygge lagringsalternativer for dine personlige eiendeler. Du kan fokusere på treningen, vel vitende om at dine eiendeler er sikre og tilgjengelige når du trenger dem.

6. **Moderne Teknologiske Løsninger:**
   Flow Fitness har tatt skritt for å gjøre opplevelsen mer praktisk ved å integrere nøkkelkortet i en app. Dette forenkler tilgangen til treningsområdet, og du trenger ikke bekymre deg for å miste fysiske kort.

7. **Fleksible Medlemskap:**
   Studioet tilbyr ulike medlemskapsalternativer, fra de uten binding for total fleksibilitet til 12-måneders binding for de som ønsker langsiktige treningsforpliktelser.

8. **Flow Membership Rewards:**

   Som medlem hos Flow Fitness får du tilgang til fordelsprogrammet Flow Membership Rewards. Les mer

Velger du Flow Fitness, kan du forvente en unik og skreddersydd treningsopplevelse som fokuserer på komfort, privatliv, og personlig utvikling.

Hva er egentlig "FLOW"?
 

 

Flow-tilstand refererer til en mental tilstand der en person er fullstendig nedsenket og engasjert i en aktivitet, til det punktet hvor de mister følelsen av tid og opplever en økt fokus og glede. Dette begrepet ble først introdusert av psykologen Mihaly Csikszentmihalyi.

Å oppnå en flow-tilstand innebærer ofte en balanse mellom oppfattet utfordring av oppgaven og ens oppfattede ferdigheter.

Sentrale kjennetegn ved flow-tilstanden inkluderer:

1. **Intens Fokus:** Individer i en flow-tilstand er sterkt fokusert på oppgaven foran dem. De blir helt absorberte, og oppmerksomheten deres rettes utelukkende mot aktiviteten.

2. **Tap av Selvbevissthet:** Under flow mister folk ofte bevisstheten om omgivelsene, tiden som går, og til og med seg selv. Følelsen av selvbevissthet avtar.

3. **Uanstrengt og Automatisk:** Til tross for høy konsentrasjon føles aktiviteten nesten ubesværet og automatisk. Personer er i en tilstand av "anstrengelsesløs innsats".

4. **Klare Mål og Tilbakemelding:** Flow oppstår ofte når det er tydelige mål og umiddelbar tilbakemelding om fremgang i oppgaven. Dette hjelper enkeltpersoner med å holde seg engasjert og tilpasse handlingene sine deretter.

5. **Følelse av Kontroll:** Det er en følelse av kontroll over oppgaven eller situasjonen, selv om det innebærer utfordringer. Personen føler seg i stand til å håndtere kravene til aktiviteten.

6. **Indre Motivasjon:** Flow er ofte assosiert med aktiviteter som er intrinsisk givende og morsomme. Folk blir motivert av aktiviteten i seg selv snarere enn eksterne belønninger.

Aktiviteter som vanligvis fører til flow-opplevelser varierer bredt og kan inkludere idrett, kunst, musikk, skriving, koding eller enhver oppgave som krever ferdigheter og konsentrasjon. Å oppnå en flow-tilstand kan være en positiv og tilfredsstillende opplevelse som bidrar til økt produktivitet og en følelse av velvære.

Grayscale on Transparent.png

STRYN

bottom of page