top of page
nordic-padel-padelsenter-oslo-galleri-08.jpeg

INVESTER I PADELBANE OG GOLF SIMULATOR I STRYN

Dette bildet fra Nordic Padel & Golf Arena er ikke beregnet for kommersiell bruk. Send mail til Info@flowfitness.no, om bilde skal bli fjernet.

Skjermbilde 2023-11-29 kl. 11.29.40.png

Bli med å invester i Flow Padel & Golf Stryn AS, 

Klikk på linken under for å forhåndstegne askjer i selskapet. 

Tegn aksjer her.

2+courts+diagram.jpeg

Dette bildet fra Karmøy padel er ikke beregnet for kommersiell bruk. Send mail til Info@flowfitness.no, om bilde skal bli fjernet.

Hva er FLOW?

Flow-tilstand refererer til en mental tilstand der en person er fullstendig nedsenket og engasjert i en aktivitet, til det punktet hvor de mister følelsen av tid og opplever en økt fokus og glede. Dette begrepet ble først introdusert av psykologen Mihaly Csikszentmihalyi. Å oppnå en flow-tilstand innebærer ofte en balanse mellom oppfattet utfordring av oppgaven og ens oppfattede ferdigheter.

Sentrale kjennetegn ved flow-tilstanden inkluderer:

1. **Intens Fokus:** Individer i en flow-tilstand er sterkt fokusert på oppgaven foran dem. De blir helt absorberte, og oppmerksomheten deres rettes utelukkende mot aktiviteten.

2. **Tap av Selvbevissthet:** Under flow mister folk ofte bevisstheten om omgivelsene, tiden som går, og til og med seg selv. Følelsen av selvbevissthet avtar.

3. **Uanstrengt og Automatisk:** Til tross for høy konsentrasjon føles aktiviteten nesten ubesværet og automatisk. Personer er i en tilstand av "anstrengelsesløs innsats".

4. **Klare Mål og Tilbakemelding:** Flow oppstår ofte når det er tydelige mål og umiddelbar tilbakemelding om fremgang i oppgaven. Dette hjelper enkeltpersoner med å holde seg engasjert og tilpasse handlingene sine deretter.

5. **Følelse av Kontroll:** Det er en følelse av kontroll over oppgaven eller situasjonen, selv om det innebærer utfordringer. Personen føler seg i stand til å håndtere kravene til aktiviteten.

6. **Indre Motivasjon:** Flow er ofte assosiert med aktiviteter som er intrinsisk givende og morsomme. Folk blir motivert av aktiviteten i seg selv snarere enn eksterne belønninger.

Aktiviteter som vanligvis fører til flow-opplevelser varierer bredt og kan inkludere idrett, kunst, musikk, skriving, koding eller enhver oppgave som krever ferdigheter og konsentrasjon. Å oppnå en flow-tilstand kan være en positiv og tilfredsstillende opplevelse som bidrar til økt produktivitet og en følelse av velvære.

bottom of page